top of page

Rådgivning för företagaren 

Prismas rådgivning stöder ditt företag i alla pension- och försäkringsfrågor!

Vi hjälper er att få ut mesta möjliga av den långsiktiga investeringen i era medarbetare. Med utgångspunkt från er situation, behov och ambitionsnivå kommer vi tillsammans fram till hur lösningen ska utformas.

Analysdriven rådgivning

Logo-Icon-horisontal.gif

En stor del av vår verksamhet bygger på att analysera försäkringsbolagens pension- och försäkringserbjudanden. Vi bedömer löpande utbudet inom områdena fonder, fondförsäkring, traditionellförsäkring o ch personförsäkring (så som livförsäkring, sjukvårdsförsäkring, olycksfallsförsäkring m.m.). 

Konkurrenskraftiga upphandlingar

Logo-Icon-horisontal.gif

Prisma är medlemmar i ett av Sveriges ledande förmedlarorganisation. Tillsammans är vi över 200 förmedlare över hela Sverige som låter försäkringsbolagen konkurrera om er, våra kunder. Det innebär att kunder hos får mycket förmånliga priser och villkor hos försäkringsbolagen. Prisma upphandlar, hjälper er att välja rätt och sedan administrerar lösningen åt er.

Trygg administration och personlig service

Logo-Icon-horisontal.gif

Sedan Prisma grundades 1991 har målet varit att bygga långa kundrelationer byggda på förtroende. Det har vi gjort genom nära och personlig service av högsta kvalité samt en välfungerande administration.

Mer pension och bättre skydd till medarbetaren

- lägre kostnad för företaget

Rätt försäkringsskydd, sparande och placering till rätt kostnad gör stor skillnad!​ Vår rådgivning grundar sig i löpande analyser av hela den finansiella marknaden och utgår alltid från kundens unika situation, behov och önskemål. Vi kan upphandla tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser och villkor hos de ledande försäkringsbolagen. Det innebär mer pension och starkare försäkringsskydd till medarbetare och lägre kostnader för företaget.

 

Digitala tjänster för företagets medarbetare

Era medarbetare har du möjlighet att enkelt komplettera företagets försäkringsskydd med förmånliga gruppförsäkringar. Optimera tjänstepensionssparande med vår unika pensionsförvaltning. Företaget får även tillgång till en egen kundsida med alla de försäkringar pensioner som ni har via Prisma.

iStock-891187194(1).jpg

GRUPPFÖRSÄKRING

Trygghetslösningar vid sjukdom, dödsfall och olycksfall är viktigt. Bara de bästa försäkringarna till ett förmånligt pris!

iStock-507282334_edited test2.jpg

OPTIMERA DIN PENSION

Ett billigt, enkelt och smart sätt att säkerställa att dina pensionspengar växer i den risknivå som passar dig!
Laptop Typing på Bed

KUNDWEBB

Alla försäkringar, pensionspengar och efterlevandeskydd samlat på en plats. Logga in enkelt med BankID. 

Vi skräddarsyr utifrån era behov

Vår rådgivning har alltid ett helhetsperspektiv. Det innebär att du som kund till oss kan fokusera på det som du vill ägna dig åt. Resten tar vi hand om. Hos oss finns experter inom alla områden och våra rådgivare är erfarna och engagerade.

Prenumerera på vårt

nyhetsbrev!

 

Skriv in din e-postadress i fältet nedan för att ta emot nyhetsuppdateringar.

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att vi sparar och använder din mailadress för utskick av det samma. Prisma kommer att lagra din mailadress till dess du avanmäler din prenumeration. Vi kommer inte att använda din mailadress på annat sätt än ovan angivet och vi kommer inte att dela denna med tredje part. Du kan när som helst avanmäla dig via länken som finns inkluderad i alla mail eller genom att maila till info@prisma.se

bottom of page