top of page

Välkommen till Prismas tjänst för optimering av pension!

En tjänst som är framtagen för att ge bästa förutsättningen till en hög pension.

Du besvara några frågor 

om din sparhorisont och riskvilja för att vi ska kunna anpassa våra råd efter dina önskemål och behov. Tar ca 3-5 minuter.

1
2

Vi sammanställer ditt pensionskapital

Du får en bra översikt över hela ditt kapital från befintlig och gamla arbetsgivare samt privat pensionssparande och allmän pension. Du när som helst logga in med bankID för att se ditt innehav. Är du helt ny kund behöver maila en fullmakt (som signeras digital). Du när som helst logga in med bankID för att se ditt innehav.

3

Vi tar hand ditt kapital och placerar det

Vi ser över möjligheter att slå samman eller flytta kapital för att sänka dina avgifter. Du kanske har möjlighet att plocka ut pensionskapital i förtid.

Du får portfölj med låg avgift, fantastisk riskspridning anpassad efter din riskvilja och avkastningsmål!

Vi hjälper dig med att placera ditt pensionskapital i en eller flera portföljer. Placeringen mår sedan bäst av underhåll, eftersom både världen och fonderna förändras och så också förutsättningarna i försäkringsbolagen där du har dina pengar. För en låg kostnad löser vi både underhåller och hela uppsättningen åt dig.

Vad kostar det?

Optimeraren har flera olika prisplaner. Beroende på hur många eller få försäkringar du har och hur omfattade arbetet är får du ett fast pris. När vi gjort klart din pensionssammanställning är det tydligt för oss vilka behov du har och vi placerar in dig i den billigaste prisplanen.

bottom of page