top of page

Skaffa digital och oberoende pensionsrådgivning

Prisma Försäkringsmäklare hänvisar dig som kund till Merapension i Sverige AB där du får hjälp och rådgivning enligt lagen om försäkringsdistribution och de tjänster du väljer att teckna dig för hos Merapension. Vår hänvisning är inte att betrakta som rådgivning eller distribution av försäkring. Eftersom att du blir kund hos Merapension tar Prisma inget ansvar för den rådgivning och de försäkringsdistributionstjänster du erhåller från Merapension.

Saknar du tid, kunskap och intresse att ta hand om dina pensionspengar ?

iStock-927340652%20%5BKonvert%5D%20EMIL_

1)

GÖR DIN RISKPROFIL

Först besvarar du ett frågeformulär så vi kan ta reda på hur risktålig du är för att hjälpa dig skräddarsy ditt sparande. Frågeformuläret tar bara ca 2-3 minuter att besvara. Kom ihåg att svara så ärligt du kan.

FÅ DIN PERSONLIGA REKOMMENDATION

Du får en personlig  portfölj utefter din riskprofil.  portföljen är väl diversifierad med låga avgifter framtagen utan intressekonflikter.

Det är ett smartare sparande!

iStock-927340652 [Konvert] EMIL.png

(2

iStock-927340652%20%5BKonvert%5D%20EMIL_

3)

GRANSKA OCH GODKÄNN

Efter dina 2-3 minuter nedlagd tid gör vi jobbet. Vi kartlägger och sammanställer alla dina pensionspengar och ser över hur vi bäst kan optimera din pension. 

Sedan får du förslag skickade till din mail för granskning och digital signering. 

Kajakpaddling

KLAR!

Du har nu skaffat dig den bästa förutsättningen till en god pension!

 

Nu kan du luta dig tillbaka och veta att du gjort något riktigt bra för dina pensionspengar. Du kan logga in på din kundsida när som helst för att uppdatera din riskattityd. 

bottom of page