Rådgivning för medarbetare  

Att vara anställd i ett företag som är partner till Prisma innebär flera fördelar!

Förutom att du alltid kan kontakta oss och få svar på pensions- och försäkringsfrågor har du tillgång till förmånliga gruppförsäkringar, unik pensionsoptimeringstjänst och egen kundwebb med alla dina förmåner samlade. 

Digitala tjänster för dig som privatperson

När du är medarbetare på ett partnerföretag till Prisma har du möjlighet att komplettera försäkringsskydd, optimera ditt tjänstepensionssparande. Du får även tillgång till en egen kundsida med alla de försäkringar pensioner du har hos oss.

GRUPPFÖRSÄKRING

Trygghetslösningar vid sjukdom, dödsfall och olycksfall är viktigt. Bara de bästa försäkringarna till ett förmånligt pris!

OPTIMERA DIN PENSION

Ett billigt, enkelt och smart sätt att säkerställa att dina pensionspengar växer i den risknivå som passar dig!

KUNDWEBB

Dina försäkringar, pensionspengar och efterlevandeskydd samlat på en plats. Logga in enkelt med BankID. 

Läs mer om våra tjänster

Vår rådgivning har alltid ett helhetsperspektiv. Det innebär att du som kund till oss kan fokusera på det som du vill ägna dig åt. Resten tar vi hand om. Hos oss finns experter inom alla områden och våra rådgivare är erfarna och engagerade.

LIV OCH HÄLSA
TJÄNSTEPENSION
PLACERING

Prenumerera på vårt

nyhetsbrev!

 

Skriv in din e-postadress i fältet nedan för att ta emot nyhetsuppdateringar.

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du att vi sparar och använder din mailadress för utskick av det samma. Prisma kommer att lagra din mailadress till dess du avanmäler din prenumeration. Vi kommer inte att använda din mailadress på annat sätt än ovan angivet och vi kommer inte att dela denna med tredje part. Du kan när som helst avanmäla dig via länken som finns inkluderad i alla mail eller genom att maila till info@prisma.se

 
Digitala tjänster
Gruppförsäkring
Pensionsoptimering
Kundwebb
Följ oss
Facebook
LinkedIn

Prisma Försäkringsmäklare

0522 - 51 88 90 | info@prisma.se

Lindebergska villan | Lagerbergsgatan 33 | 451 31 Uddevalla